PROJECT FAITHRISERS

Project FaithRisers binnen stichting WON is gestart door Marcel van der Kolk na het ervaren van bijzonder genezingswonder in zijn leven. Na een dubbele hernia en verkeerde behandeling raakte hij verlamd en kwam hij in een rolstoel terecht. De verlamming, de pijn en de druk op zijn relatie deed hem verlangen naar zelfmoord, maar God had andere plannen. Middels het volgen van een ‘Geestelijke Gaven Training’ van Stichting WON en het lezen van het boek ‘Jezus Aanraken’ kwam bij Marcel het besef: ‘als de bloedvloeiende vrouw door haar geloof kon genezen, kan ik dat ook!’ Hij hoorde een stem ‘Sta op en wandel’, stond op uit de rolstoel en kon weer lopen! Alles is mogelijk voor degene die gelooft!

Zie het volledige getuigenis via deze link: https://youtu.be/xZeAHK-oxyk

Na Marcels genezing, bekering en krachtige wedergeboorte begon in hem een verlangen te branden om overal Jezus bekend te maken en Christenen te inspireren om te wandelen in radicaal geloof. Zo werd de visie van FaithRisers geboren. Het project is opgericht met als doel om het evangelie over Jezus te brengen in binnen en buitenland voor jong en oud. Steeds meer kerken willen verbinden en zoeken van buitenaf input om de mensen in hun gemeente iets extra’s te bieden in het onderwijs over God en motivatie om de wereld te bereiken.

“Ga dan heen en verkondig het Evangelie aan de gehele schepping, genees zieken, wek doden op, drijf demonen uit.” (Markus 16:15-18, HSV)

WAT DOEN WIJ?

EVANGELISATIE
Ga mee met evangelisatie missies of nodig ons uit om samen op pad te gaan. FaithRisers organiseert jaarlijks meerdere outreaches en geven zo gehoor aan de opdracht die Jezus ons gaf in het vers hierboven. Tijdens de evangelisatie gaan wij samen met jou Gods roeping ontdekken. We gaan je helpen en bemoedigen, zodat jij in jouw God gegeven bestemming kan komen. 

  • Outreach in binnen en buitenland
  • Motivatie trainingen
  • Zuid-Soedan

TRAININGEN
Altijd al meer willen weten over God, Jezus, Heilige Geest of de Bijbel? Met FaithRisers ga je samen op pad naar wat Gods woord en verdieping in het geloofsleven: “Heel de Schrift is door God ingegeven en is nuttig om daarmee te onderwijzen, te weerleggen, te verbeteren en op te voeden in de rechtvaardigheid, opdat de mens die God toebehoort, volmaakt zou zijn, tot elk goed werk volkomen toegerust.” (2 Timoteüs 3:16-17, HSV) Het onderwijs wat wij bieden is ter opbouw van jouw persoonlijk leven. We helpen je te ontdekken waar Bijbelteksten voor zijn bedoelt en hoe ze jouw helpen in het dagelijks leven.

SPREEKBEURTEN
Nodig ons uit om je te komen bemoedigen. Het Goede nieuws en de mooie bootschap is waar wij jouw mee willen inspireren: “En Hij zei tegen hen: Ga heen in heel de wereld, predik het Evangelie aan alle schepselen.” (Marcus 16:15, HSV)

  • Voor jong en oud
  • Getuigenis (wonder wat God gedaan heeft in het leven van Marcel van der Kolk).

DOE JE MEE?

Schuiven naar boven