DOE MEE IN HET WORLD OUTREACH NETWORK TEAM

EVANGELIST M/V
Voor onze zendingsbasis in Cyprus zijn we op zoek naar mensen met een passie voor evangelisatie. Wanneer je ons team komt versterken, ga je een aantal uren per week mee de straat op om het Goede Nieuws bekend te maken. Praktijkervaring is handig, maar is niet noodzakelijk. We bieden je een grondige en praktische evangelisatie-training aan.

WORSHIPLEIDER M/V
Voor onze ‘church plants’ in Limassol en Amsterdam zijn we op zoek naar mensen met een hart voor aanbidding om de verschillende aanbiddingsmomenten te (helpen) leiden. Voor deze functie is het gewenst te beschikken over de nodige talenten op het gebied van zang, muziek en begeleiding.

VOORBIDDER M/V
Voor al onze projecten zijn we op zoek naar voorbidders. Als voorbidder ben je welkom om binnen ieder project voorbede op te zetten middels gebedsmomenten, gebedsgroepen, gebedsberichten en gebedsacties. Je kunt op de zendingsbasis komen wonen, maar dit werk kan ook juist vanuit thuis gedaan worden.

MULTIMEDIA M/V
Voor onze teams in Cyprus en Nederland zijn we op zoek naar mensen met ervaring in grafische vormgeving, videobewerking, tekstschrijven en social media. Wanneer je ons team komt versterken, ga je helpen bij het maken van nieuwsberichten, video’s, magazines, boeken, flyers etc. Officiële diploma’s zijn niet nodig, maar wel is een aantoonbaar niveau van kunde gewenst.

TECHNISCHE DIENST M/V
Voor onze basis op Cyprus zoeken we naar mensen met twee rechterhanden. Er is altijd veel werk te doen in onderhoud, reparatie en verbetering.

HUISHOUDELIJKE HULP V
Voor onze basis op Cyprus zijn we op zoek naar een vrouw die wil helpen in het huishouden: koken, schoonmaken en wassen. Wanneer je ons team komt versterken, help je mee in de praktische dingen zodat anderen zich effectief kunnen richten op het verspreiden van het evangelie. Natuurlijk ben je ook aanwezig bij het onderwijs, de aanbidding en een aantal outreaches.

OPPAS/KINDERHULP V
Voor onze basis op Cyprus zijn we op zoek naar een vrouw met een hart voor kinderen. Wanneer je ons team komt versterken draag je bij aan het functioneren van de zendingsbasis door activiteiten te doen met de kinderen: denk aan voorlezen, spelletjes doen en huiswerk maken. Daarnaast draag je er aan bij dat de kinderen Jezus al op vroege leeftijd leren kennen en dienen.

Schuiven naar boven